Om oss

Hei!


Vi heter Esther og Anne Grete, og vi er SeniorHjelperne.


Vår bakgrunn

Høsten 2017 stiftet vi et aksjeselskap som heter ProSenior AS, og SeniorHjelperne har blitt vårt varemerke. Vårt yrkesaktive liv frem til høsten 2017 hadde vi tilbragt i nokså tradisjonelle yrker innenfor bank og markedsføring. Men etter mange år i trygge, stabile jobber var vi klare for å gjøre noe annet. Og ikke minst; vi hadde lyst til å gjøre noe fint for andre!


Hvilken erfaring har vi som kan komme deg og dine kjære til gode?

Først og fremst er vi to omsorgsfulle og lattermilde damer som liker å hjelpe og være sammen med andre mennesker - i alle generasjoner! Vi mener at de ulike generasjonene har så mye å gi og lære hverandre. 


Vi har dessuten noen år på baken etter hvert. Vi er begge i midten av 40-årene. Vi har med andre ord opparbeidet oss litt livserfaring. Begge har vi opplevd at nære familiemedlemmer blir gamle og hjelpetrengende.Esther erfarte for noen år siden at faren ble syk. Dette var selvfølgelig leit og vanskelig, og det var ekstra vanskelig fordi hun var langt hjemmefra. Moren strevde for å strekke til med en syk mann, og det var vanskelig å få den hjelpen hun trengte. Dette er en problemstilling som dessverre mange opplever. Ellers har Esther tidligere hatt deltidsjobb som resepsjonist på en omsorgsbolig for eldre og opplevde at mange satt alene det meste av tiden og så veldig frem til de få minuttene da hun kom med mat til dem. Dette minnet har festet seg.


Vi er ellers mødre til to barn hver. De krever nærhet og hjelp på en annen måte enn eldre, men det handler til syvende og sist om omsorg, verdighet og nærhet.


Et lite bidrag til den store eldrebølgen

Vi har i flere år hørt om den kommende eldrebølgen, og vi leser stadig historier om eldre som er ensomme og om helsepersonell som er så presset på tid at de ikke har tid til omsorg. Vi håper at vi med SeniorHjelperne kan gi et lite bidrag til all den hjelpen som vi bli nødvendig i årene som kommer. Vi ønsker å være til både glede og nytte, spesielt for de eldre, men også til støtte og avlastning for de pårørende.


Les gjerne mer om våre tjenester her. 


Hjertelig hilsen

Presseomtale i Oppegård Avis 15.03.2018:


Avtalevilkår og personvern


Kontakt oss


Følg oss
Tlf: 64 80 84 00

         


ProSenior AS

Theodor Hansens vei 18 b,  1410 Kolbotn

Org.nr. 919871547